Huur een kant-en-klare website tegen een vaste maandelijkse prijs!

July 17, 2019

10:00 – 17:00

Maandag t/m vrijdag

INBC BV

Utrecht

Bel gratis:

0800-2700028

Voor wie interessant?

Met een duidelijke domeinnaam zult u zich beter online kunnen profileren dan uw concurrenten. Afhankelijk van de snelheid van uw webdesigner kunt u binnen enkele uren al online met uw nieuwe website!

Gemak internet
Met de komst van het internet is het makkelijker geworden om informatie met anderen te delen.

Particulieren en bedrijven gebruiken het internet dan ook voor bijna alle dagelijkse zaken.

Mensen zoeken en vergelijken
Klanten die op het internet op zoek zijn naar specifieke informatie, zullen een keuze moeten maken uit het grote aanbod dat getoond wordt in het zoekresultatenoverzicht.
Een websites met een domeinnaam waarin een gerelateerd trefwoord verwerkt in is, zal meer bezoekers ontvangen dan een website met een niet-trefwoord-gerelateerde domeinnaam.

Door het beschrijvende trefwoord, weet men immers al wat men kan vinden op de website. Bij een onduidelijke nietszeggende domeinnaam moet je eerst de website bezoeken voordat men weet of de gezochte diensten of producten daar te vinden zijn.

Gerichte bezoekers
Mensen zoeken gericht op gerelateerde trefwoorden of hebben de hele domeinnaam rechtstreeks in de browser of zoekbalk ingetypt.

Succesvol ondernemen!
Gerichte website bezoekers zijn van onschatbare waarde voor bedrijven. Door er uit te springen met een unieke, duidelijk herkenbare en allesomvattende domeinnaam is het makkelijker om nieuwe klanten binnen te halen. Door het tonen van aanverwante producten en/of diensten aan de bezoeker, kan er een totaal pakket worden aangeboden.

Het aanbieden van upsells (extra verkopen) aan gerichte bezoekers biedt uitstekende extra omzetkansen. Het is de kunst om nieuwe bezoekers op je website te krijgen!

Starters maken vliegende start
Startende bedrijven kunnen door het slim inzetten van een generieke domeinnaam een unieke marktpositie verkrijgen. Domeinnamen zijn uniek en kunnen maar aan één partij vergeven worden.

Zorg dat u uw concurrenten te slim af bent door als eerste (en enige) gebruik te maken van deze domeinnaam.

Effectieve communicatie
Eenduidige en makkelijk te onthouden domeinnamen communiceren makkelijker. Als u uw websiteadres of e-mailadres mondeling doorgeeft, moet de ontvanger het in een keer kunnen onthouden. Dit lukt alleen met duidelijke en generieke domeinnamen.

Door te communiceren met een professioneel e-mailadres zullen ontvangers zien dat u veel aandacht besteedt aan uw online zichtbaarheid.

Top